Eu personal am discutat cu vecinul de nenumarate ori sa -si repare , dar nu am ajuns la nici o intelegere pe deasupra avind un comportament jignitor la adresa mea.M -am hotarit sa-mi zugravesc sa -mi schimb obiectele sanitare din baie , adaugind ca i -mi si picura apa din sifonul lui in ghiuveta si pe oglinda . Facind curatenie in toata casa am facut si in baie si v -as ruga sa-mi spuneti cum sa -mi recuperez cheltuielile si sa-l fac si pe el sa-si repare sifonul mentionez ca nu pot avea o discutie civilizata cu el . Va multumesc .
m-am confruntat si eu cu aceeasi problema, am apelat la asigurator, care mi-a cerut o declaratie a unui martor, vecin din bloc, si a trebuit sa fac o solicitare in scris la asociatia de proprietari. Cei de la sociatie au venit si la mine si la vecini, au constatat de unde e problema si au fost obligati sa-mi dea o adresa cu ce au constatat, adresa pe care am dus=o la asigurator. Acesta a venit la fata locului a facut fotografii, s-a intocmit dosar si in 2 luni(cam mult e drept) am primit banii de reparatii.