avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 951 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Vecinul de deasupraare o problema la sifonul de ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Vecinul de deasupraare o problema la sifonul de scurgere si din cind in cind mi se uda tavanul

Eu personal am discutat cu vecinul de nenumarate ori sa -si repare , dar nu am ajuns la nici o intelegere pe deasupra avind un comportament jignitor la adresa mea.M -am hotarit sa-mi zugravesc sa -mi schimb obiectele sanitare din baie , adaugind ca i -mi si picura apa din sifonul lui in ghiuveta si pe oglinda . Facind curatenie in toata casa am facut si in baie si v -as ruga sa-mi spuneti cum sa -mi recuperez cheltuielile si sa-l fac si pe el sa-si repare sifonul mentionez ca nu pot avea o discutie civilizata cu el . Va multumesc .
Cel mai recent răspuns: antonela74 , utilizator 11:58, 2 Noiembrie 2009
m-am confruntat si eu cu aceeasi problema, am apelat la asigurator, care mi-a cerut o declaratie a unui martor, vecin din bloc, si a trebuit sa fac o solicitare in scris la asociatia de proprietari. Cei de la sociatie au venit si la mine si la vecini, au constatat de unde e problema si au fost obligati sa-mi dea o adresa cu ce au constatat, adresa pe care am dus=o la asigurator. Acesta a venit la fata locului a facut fotografii, s-a intocmit dosar si in 2 luni(cam mult e drept) am primit banii de reparatii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am probleme cu vecinul de deasupra mirelvv mirelvv Vecinul de bloc de deasupra are sifonul de la baie defect si imi inunda tavanul. Am discutat cu el si i-am spus ca platesc eu reparatia, numai sa permita ... (vezi toată discuția)
Inundat de vecinul de sus alexoctave alexoctave Buna seara, Am fost inundat de vecina de sus care este o persoana foarte recalcitranta. Inundatia a fost asa de severa incat parchetul tot din dormitor a ... (vezi toată discuția)
Inundatie baie apartament LARRY32 LARRY32 Buna ziua! Va rog sa-mi dati un sfat urgent!!! Anul trecut prin noiembrie-decembrie vecina de la apartamentul de sub mine a venit spunandu-mi ca am ... (vezi toată discuția)