Buna ziua,
Detin o functie de conducere intr o multinationala, si in decursul a 2 ani, am avut probleme majore cu o subalterna dintr un magazin coordonat. Aceasta, ca urmare a incalcarilor repetate si grave a procedurilor companiei si din cauza neindeplinirii sarcinilor de servici, a fost convocata in comisia de disciplina de 2 ori. Desi nu a binevoit sa se prezinte niciodata, in baza referatelor mele, a conflictelor grave cu restul echipei si a nenumaratelor dovezi, a fost retrogradata de 2 ori din functia de director pe cea de casier. A contestat in instanta deciziile, a pierdut in ambele cazuri, inclusiv recursurile. Imediat dupa retrogradare, mi a facut plangere si la politie pentru amenintare, hartuire si constituire de grup infractional. Desigur ca neexistand nicio dovada in acest sens, si niciun martor, dimpotriva, martorii mentionati de aceasta individa declarand in favoarea mea, cazul s a inchis si procurorul a dispus neinceperea urmaririi penale din lipsa oricarei dovezi.
As dori s o dau in judecata pentru calomnie si defaimare. Momentan aceasta individa este in CIC, dar urmeaza sa revina in cateva luni si as vrea sa ajungem la o intelegere, in sensul ca pot renunta la suma pe care o voi cere despagubire, daca isi da demisia. Este posibila aceasta varianta?