avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 620 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Deschidere proces
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Deschidere proces

Buna ziua,
Detin o functie de conducere intr o multinationala, si in decursul a 2 ani, am avut probleme majore cu o subalterna dintr un magazin coordonat. Aceasta, ca urmare a incalcarilor repetate si grave a procedurilor companiei si din cauza neindeplinirii sarcinilor de servici, a fost convocata in comisia de disciplina de 2 ori. Desi nu a binevoit sa se prezinte niciodata, in baza referatelor mele, a conflictelor grave cu restul echipei si a nenumaratelor dovezi, a fost retrogradata de 2 ori din functia de director pe cea de casier. A contestat in instanta deciziile, a pierdut in ambele cazuri, inclusiv recursurile. Imediat dupa retrogradare, mi a facut plangere si la politie pentru amenintare, hartuire si constituire de grup infractional. Desigur ca neexistand nicio dovada in acest sens, si niciun martor, dimpotriva, martorii mentionati de aceasta individa declarand in favoarea mea, cazul s a inchis si procurorul a dispus neinceperea urmaririi penale din lipsa oricarei dovezi.
As dori s o dau in judecata pentru calomnie si defaimare. Momentan aceasta individa este in CIC, dar urmeaza sa revina in cateva luni si as vrea sa ajungem la o intelegere, in sensul ca pot renunta la suma pe care o voi cere despagubire, daca isi da demisia. Este posibila aceasta varianta?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:43, 1 Aprilie 2018
Nu este posibila varianta propusa de dvs... suna a santaj.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Injuraturi grave la adresa sotiei mele Costica33 Costica33 La sedinta de bloc de aseara nici eu si nici sotia nu am fost prezenti. Vecinii prezenti la sedinta ne-au povestit insa cum sotia mea a fost injurata minute in ... (vezi toată discuția)
Concediere abuziva, optiuni legale? w0lfshad3 w0lfshad3 Buna ziua, concedierea propriu-zisa nu a avut loc inca dar cred ca intr-acolo se indreapta. Rugamintea mea este de a primi consiliere. Povestea este ... (vezi toată discuția)
Pot fi sau nu dat in judecata pentru calomnie?? Sonji Sonji Buna. Am mai deschis candva subiectul dar nu am fost prea luminat in privinta urmatoare. lipesc zeci de afise prin oras. In afise apare poza unui barbat iar ... (vezi toată discuția)