avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1692 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Exercitarea autorități părintești exclusiv de mama
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Exercitarea autorități părintești exclusiv de mama

Am divorțat având custodia exclusivă a minorei(3 ani).Fostul soț are dreptul sa o vada de la 11-15 la domiciul meu in fiecare duminica.Minora refuză să intre în contact cu el.Problema este ca nu vreau sa il bag in domiciliu, fiind dispusă să io dau la plimbare.Dar minora nu vrea.Ma poate obliga sa il bag in domiciliu in timpul orelor de vizita?
Ultima modificare: Duminică, 1 Aprilie 2018
Pana alina, utilizator
Cel mai recent răspuns: Martonze , utilizator 12:09, 1 Aprilie 2018
Mergeţi şi dvs. cu el şi copilul la plimbare, în parc...Aşa, fetiţa se obişnuieşte cu el şi, mai târziu, va pleca cu el fără dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort onitamicoara onitamicoara ma numesc rus onita si am fost casatorita 7 ani de zile din care a rezultat un copil si are 7 ani si acum suntem in divort ,am plecat de acasa deoarece nu am ... (vezi toată discuția)
Iesire din tara - stabilire in alta tara cu minor daria_ramona2006 daria_ramona2006 buna ziua.am si eu o intrebare:sunt divortata de 2 ani si am o fetita de 6 ani care mi-a fost incredintata .fostul meu sot locuieste in vaslui iar eu cu ... (vezi toată discuția)
Vizita minora UTILIZ UTILIZ In actiunea de divort avocatul sotiei mele a trecut: - in temeiul disp. art.43 al.3 din c. fam in ce privesc drepturile parintesti, dorim ca vizitele la ... (vezi toată discuția)