avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 653 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

divort

ma numesc rus onita si am fost casatorita 7 ani de zile din care a rezultat un copil si are 7 ani si acum suntem in divort ,am plecat de acasa deoarece nu am mai putut sta cu el pt ca bea foarte mult si am stat atata timp timp pt copil acum mam mutat si stau la niste preiteni,el sia luat avocat dar eu nu am bani si ma ameninta avocata lui ca daca nu sunt de accord sa le dau fetita o sa faca tot posibilul sa nu am drept nici la vizita si sa no mai vad niciodata va rog spunetimi ce sa fac,am vrut sa iau fata in vizita la mine pt ca de cand nu mai sunt cu el numai amenintari am avut din partea lui si pe fetita nu o lasa nici sa se apropie de mine si mia zis ca asa la invatat avocata lui.

Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 10:29, 3 Iunie 2012
Conform actualei legislatii, custodia minorei este una comuna. Sotului dvs ii tb motive foarte intemeiate pt a i se incredinta custodia exclusiva. Oricum e vorba de o minora de doar 7 ani care tb sa stea langa mama.
Incercati sa va gasiti o locuinta stabila cu chirie pt ca se va pune si problema domicilului minorei.
Oricum ar fi bine sa va angajati si dvs un avocat. Nu stiu in ce stadiu este dosarul, cine a introdus actiunea de divort si ce cereri reconventionale s-au facut.
In principul dvs ar tb sa obtineti desfacerea casatoriei din culpa exclusiva a sotului, custodia comuna a minorei si stabilirea domiciului acesteia la dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Exercitarea autorități părintești exclusiv de mama Pana alina Pana alina Am divorțat având custodia exclusivă a minorei(3 ani).Fostul soț are dreptul sa o vada de la 11-15 la domiciul meu in fiecare duminica.Minora refuză să ... (vezi toată discuția)
Custodie tata mirellac mirellac Buna ziua! Fratele meu tocmai a inceput lupta pentru custodia fetitei lui. Situatia este urmatoarea: Locuia impreuna cu concubina,cu fetita lor in varsta de ... (vezi toată discuția)
La cine ramane copilul? marian_apreutesei marian_apreutesei Buna seara Sora mea este casatorita, si are o fetita de 4 luni Sotul ei ( cumnatul meu ) nu are loc de munca si nici o locuinta stabila locuind cu parintii ... (vezi toată discuția)