avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 433 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Termen depunere acte
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Termen depunere acte

Buna ziua! Am nascut pe 19 ianuarie si pe 8 aprilie se termina concediul medical ( cele 126 zile). Pana cand pot depune dosarele pt alocatie si indemnizatie? Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:55, 1 Aprilie 2018
Dosarul pentru indemnizatie il puteti depune in termen de 60 de zile lucratoare de la data de 8 aprilie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie crestere copil ALEXANDRANICOLETA ALEXANDRANICOLETA Buna ziua!Am nascut in data de 28 01 2019!Momentan sunt in concediul celor 126 de zile pre si posnatal!As dorii sa stiu cand pot depunde actele pt indemnizatie ... (vezi toată discuția)
Depunere dosar icc Magda Ionas Magda Ionas Buna seara,imi puteti spune cand ar trebui sa depun dosarul pt indemnizatia de crestere copil daca am inceput conc prenatal pe 01.11.2016 si am nascut in ... (vezi toată discuția)
Când trebuie depuse actele pt indemnizație creștere copil? somial somial Buna ziua.....m ar interesa când ar trebui sa depun actele pt indemnizație copil?am născut in 5 Decembrie 2018 înainte de termen....prematur......concediu ... (vezi toată discuția)