avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 382 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Vânzare teren
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Vânzare teren

Bună ziua! Vreau să cumpăr un teren de la 2 persoane care sunt divorțate dar nu au făcut partajul,iar el acum e la pușcărie în Italia,fosta soție vrea să îl vândă și el este de acord. Cum trebuie sa procedăm?
Cel mai recent răspuns: STANCIUADRIANA1990 , utilizator 14:09, 2 Aprilie 2018
Ar trebui sa isi imputerniceasca sotia printr-o procura notariala ,nu stiu daca legislatia italiana permite prezenta unui notar la penitenciar sau a unui reprezentant al consulatului cu atributii in legalizare acte.Teoretic este posibil ,practic,,,,Mai bine va orientati la cautarea unui alt imobil.
multumesc pt raspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare locuinta,fara partaj Priscila Priscila Buna ziua,as dori daca se poate sa mi raspundeti la o intrebare.In urma cu ceva timp,am cumparat o garsoniera.In momentul acela eram casatorita in acte ,dar ... (vezi toată discuția)
E valabila procura italiana fara apostila? motoc18 motoc18 prietenul meu este plecat in italia si ma lasat sa_i vand masina (vezi toată discuția)
Procuri Georgica85 Georgica85 Bunaziua, eu locuesc in Italia si sunt divortata, fostul sot vrea sa mearga ci copii in romania, pt a le face pasapoartele pot sa fac procura si la un notar ... (vezi toată discuția)