avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1060 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Divort cu minor
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Divort cu minor

Buna ziua, un model de opinie asupra unei cereri reconventinale?
Cel mai recent răspuns: Steli123 , utilizator 09:08, 30 August 2018
Am inteles. Va multumesc frumos. O zi buna sa aveti.
Buna ziua.In urma cu cateva luni am divorțat,copilul are 3 ani,îl cresc singura cu multe sacrificii.Custodia este comuna(am fost de acord cu condiția să i se impună program de vizita).La divorț,pentru a termina in aceeasi zi,nu am avut nici o pretenție,plata pensiei alim. lunilor din urma,ratele pe care in doi ani le-am achitat singura( ca m-a lăsat cu ceva datorii),cerusem si de la cresa băiatului un an jumătate suma care am achitat'o pt a dovedi cât am plătit etc..povestea interioară este lunga si dureroasă care nu mai contează acum..concluzia este ca aveam destul de multe motive împreună cu dn avocat sa obtin cred,custodie exclusivă,chiar si'a asumat tot ceea ce s'a intamplat,si pt ca sunt o pers sufletista,am vrut sa termin divorțul intr'o zi si sa se impună program de vizita,un week la 2 sapt,o săpt in iulie una in august,acestea le-au decis domnii avocați,iar pe scurt nu am avut pretenție la nimic.Problema este urmatoarea:nu si a luat baiatul in nici o săpt vara asta,stam la 5 min distanta,îl văd des la terase,f relaxat omul,in săpt de sf Maria a avut o săpt liber,Nu si a luat baiatul nici o zi..Eu lucrez mult,o am decât pe mama care ma ajuta cu baiatul însă si ea lucreaza in ture,sunt nevoită să lucrez ture de noapte pt a sta a doua zi cu copii,iar cand efectiv nu pot face schimb de tura si apelez la el ma refuza imi vorbește extrem de urat ,mereu imi spune ai vrut divorț descurca'te.Nu se gândește la binele copilului ,doar se mândrește cu baiatul însă nu duce grija lui.Pot sesiza undeva ca nu isi respecta hotărârea judecătorească? Care sunt demersurile?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divorț cu minor, program de vizitare minor nerespectat de tata. pot sesiza undeva acest lucru, și dacă da, care sunt demersurile? Steli123 Steli123 Buna ziua.In urma cu cateva luni am divorțat,copilul are 3 ani,îl cresc singura cu multe sacrificii.Custodia este comuna(am fost de acord cu condiția să i ... (vezi toată discuția)
Intampinare la divort si cerere reconventionala sau doar intampinare bună ziua!cu deosebit respect, vă rog să mă ajutați cu un ... Adevar2 Adevar2 Bună ziua!Cu deosebit respect, vă rog să mă ajutați cu un răspuns pentru următoarea situație:O cunoștință a primit cerere de divorț de la soț,prin ... (vezi toată discuția)
Divort aratiu81 aratiu81 Buna seara . Vreau sa ma ajutati cu mai multe informatii. Sotul solicita: 1.divortul in instanta; 2.un program de vizitare pt. Minora in varsta de 4 ani (la ... (vezi toată discuția)