avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1058 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Protectia mediului
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Protectia mediului

Situatia este urmatoarea:
Societatea la care imi desfasor activitatea este situata la marginea localitatii! La nici 2 km. distanta este groapa de gunoi a localitatii, fara a detine aprobarea Inspectoratului de Protectie a Mediului!
Langa sediul nostru exista si proprietati private( case, spatii verzi).
Din cate am inteles spatiul pe care exista groapa de gunoi ar putea fi folosit doar pt extindere constructii sau amenajare spatii verzi!
Intr-o asemenea situatia ma poate consilia cineva cam care ar fi procedura...cum ar trebui sa demarez o actiune impotriva Primariei. Presupun ca ar trebui sa ma adresez Protectiei Mediului...cred ca reprezentanti ai proprietatilor vecine au si intreprins ceva in sensul acesta.
Mi se poate recomanda o lege....ceva cu care sa incep?
E o situatie noua pt mine si nu prea stiu unde e inceputul si unde e sfarsitul interventiei mele:">
V-as fi recunoscatoare daca m-ati ajuta cu cateva sfaturi!:(:)
Cel mai recent răspuns: skd , utilizator 00:23, 18 Martie 2006
=D> Iti respect hotorarea nsi pasarea cu care tratezi acest subiect, nu ma pricep in domeniu juridic dar cred ca ar fi timpul ca oamenii sa trateze cu acceasi seriozitate natura si problemele omenesti . Din pacate nu ma pricep in domeniul juridic avand in vedere ca mai ai 4 ani pana cand voi deveni major dar iti multumesc ca iti pasa. tot timpul sa ai sperant. Iti urez succes si.....
:D Forta fie cu tine

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acordul vecinilor pentru parcare publica Mi-oara Mi-oara Buna ziua, Va supun atentiei si va solicit ajutorul in lagatura cu urmatoarea problema: autoriatea publica locala (Primaria) doreste sa construiasca o ... (vezi toată discuția)
Exista o interdictie legala privind hranirea cainilor fara stapan ... ghcar ghcar Exista o interdictie legala privind hranirea cainilor fara stapan aflati pe domeniul public? (vezi toată discuția)
Terenul care nu apare ca domeniu public, ce statut are? dum13 dum13 Am moștenit în mediul rural o parcela de teren pe care mi-am plantat o livadă. Accesul îl am pe o poteca, vale (pe vremuri), care din păcate frecvent e ... (vezi toată discuția)