avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1614 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... As putea schimba numele de familie al fetitei ?
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

As putea schimba numele de familie al fetitei ?

Buna ziua ,fata mea este trecuta pe numele de familie al tatalui as putea trece fata pe numele meu de familie desi tatal nu vrea sa il schimb dar nici nu contribuie cu nimic? Mentionez ca nu suntem casatoriti
Nu este motiv pentru schimbarea numelui. Copilul are un nume, stabilit la nastere sau la un moment cat mai apropiat de asta si el nu se poate schimba decat daca numele ii face rau copilului.
In ce fel sa ii faca rau copilului numele tatalui pentru a putea fii schimbat?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare nume copil simi7705 simi7705 Buna ziua. Am si eu o intrebare pentru dvs. In luna aprilie urmeaza sa scot actele la starea civila cu viitorul meu sot. Eu am o fetita in varsta de 6 ani, ... (vezi toată discuția)
Schimbare de nume minor cu acordul ambilor parinti ghiocelul ghiocelul 1As vrea sa stiu daca ambii parinti sunt de acord ca numele minorului sa fie schimbat, adica sa fie trecut pe numele mamei este posibil si daca este adevarat ... (vezi toată discuția)
Buna seara!am o intrebare.am o fetita de sase luni dintr o relatie ... Andreea.C.L Andreea.C.L Buna seara! Am o intrebare.am o fetita de sase luni dintr o relatie (necasatoriti, am locuit un an impreuna). tatal fetitei s a comportat foarte urat dupa ce ... (vezi toată discuția)