daca chem pe cineva sa-mi repare frigiderul,il platesc si apoi un vecin il reclama ce se intampla?da,am chemat pe cineva caruia nu i-am cerut vreo autorizatie si l-am platit fara chitanta.ce mi se poate intampla, am fost chemat ca martor impotriva acelui om ca a mai reparat si la altii si nu are calificare.va trebui sa recunosc ca a fost si la mine ok, dar eu ce pot pati?
am refuzat sa depun vreo declaratie la dosar dar vecinul m-a amenintat ca ma cheama oricum si daca ma cheama ma duc si spun adevarul. nu se cheama ca am dat mita?nu radeti,nu ma pricep si mi-e frica sa recunosc ca am chemat pe cineva, era angajat undeva de unde mi-a lasat impresia ca are calificare, a venit sambata, deci in afara programului lui de lucru si l-am platit cat mi-a cerut si s-a dovedit ca nu are calificare dar eu l-am crezut pe cuvant.cam asta e.va multumesc.
1. Cred ca vecinul vrea sa va sperie. Stati linistita.
2. Mergeti la proces, daca sunteti citata oficial, si spuneti ca l-ati platit sa va presteze un serviciu si... atata tot. Nu are ce sa vi se intample.
Invinuit de luare de mita
lupy
SUNT POLITIST SI AM FOST RAPORTAT LA DGA DE CATRE COLEGUL MEU ,CUM CA AM LUAT MITA SUMA DE 50 LEI(500.000 LEI VECHI) DE LA O PERSOANA, CARE A FOST DEPISTATA CU ... (vezi toată discuția)