avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1124 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... munca la negru
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

munca la negru

daca chem pe cineva sa-mi repare frigiderul,il platesc si apoi un vecin il reclama ce se intampla?da,am chemat pe cineva caruia nu i-am cerut vreo autorizatie si l-am platit fara chitanta.ce mi se poate intampla, am fost chemat ca martor impotriva acelui om ca a mai reparat si la altii si nu are calificare.va trebui sa recunosc ca a fost si la mine ok, dar eu ce pot pati?
Cel mai recent răspuns: new_2009 , utilizator 19:41, 26 Octombrie 2009
darea de mita e prevazuta in art 254 CPen
fapta functionarului care, direct sau indirect, pretinde ori primeste bani sau alte foloase care nu I se cuvin, ori accepta promisiunea unor astfel de foloase sau nu o respinge, in scopul de a indeplini, a nu indeplini ori a intarzia indeplinirea unui act privitor la indatoririle sale de serviciu, sau in scopul de a face un act contrar acestor indatoriri.

nu are nici o legatura cu ce vi s-a ntamplat dvs.
Macar a reparat frigiderul ?
da si inca bine
Inseamna ca era bun meserias chiar daca nu avea diploma de calificare.
Bravo lui, mai scotea si el un ban.
Vecinul dvs. ce o fi avut cu el?
spuneti ca nu v-a solicitat niciun ban si ca dvs i-a dat de bunavoie pt ca v-a reparat frigiderul. macar sa-si scoata si omul banii de autobuz:D

si va fi bine pt amandoi=D>

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prindere in flagrant cristiursa cristiursa daca unui functionar i se da mita si acesta chema organele abilitate pentru prinderea in flagrant a mituitorului functionarului i se poate imputa ceva (vezi toată discuția)
Articolul 254 cod penal Dragos_Popescu Dragos_Popescu Buna seara, am primit o citatie in care sunt invitat la parchet pentru audiere privind infractiunea de ' Art. 254 cp '. Mentionez ca sunt o persoana onorabila ... (vezi toată discuția)
Invinuit de luare de mita lupy lupy SUNT POLITIST SI AM FOST RAPORTAT LA DGA DE CATRE COLEGUL MEU ,CUM CA AM LUAT MITA SUMA DE 50 LEI(500.000 LEI VECHI) DE LA O PERSOANA, CARE A FOST DEPISTATA CU ... (vezi toată discuția)