avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1642 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Situatie deosebita - minoră însărcinată, ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Situatie deosebita - minoră însărcinată, căsătorie fără acordul părinților

Buna seara ! Fiul meu in varsta de 24 ani are o prietena de 17 ani care a ramas insarcinata. Parintii ei nu sunt deacord cu relatia lor si au internat fata la un centru de minori de unde nu vor s.or ia de acolo decat daca face avort. Fiul meu a fost chemat in audienta la centru impreuna cu parintii fetei si cu fata si le.a spus ca el vrea sa se casatoreasca cu ea si amandoi vor sa formeze o familie, mai ales acum in situatia creeata. Parintii ei nu sunt deacord si vor s.o lase in centru pana face 18 ani . Intrebarea mea este : care sunt drepturile ei in situatia de fata ? Ar putea sa paraseasca centrul si sa locuiasca cu fiul meu , fara acordul parintilor ei , intrucat acestia nu.i acorda sprijin nici pro ,nici contra, mai si spun ca pentru ei fata e ca si moarta ...?
Ultima modificare: Duminică, 1 Aprilie 2018
Holotiuc, utilizator

Alte discuții în legătură

Minora insarcinata D3m3nTuL D3m3nTuL Buna din nou...am 23 de ani fata 15 ani jumate...a ramas insarcinata si as vrea sa o aduc la mine dar parintii sunt in total impotriva mea...o bat doar pt ca e ... (vezi toată discuția)
Poate fi acuzat de corupere? cryssa2807 cryssa2807 Buna seara ! Intrebarea ce urmeaza o pun pentru o prietena buna care nu are internet si ma rugat pe mine daca pot sa ma interesez insa pe net nu am gasit ceva ... (vezi toată discuția)
Va rog dati-mi un sfat, probleme familiale grave mark37 mark37 Sunt tata-l unui minor de 16 ani,il am inspre crestere crestere si educare,sunt despartit de mama lui de 2,5 ani, De curind minorul a avut o prietena care in ... (vezi toată discuția)