avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1910 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Căsătorie în penitenciar
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Căsătorie în penitenciar

Am divorțat în Spania dar încă nu am schimbat buletinul.pot depune actele pt cununie viitorul soț (care e in penitenciar) cu sentința definitivă de divorț pentru a nu mai schimba de două ori buletinul? mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Justitiarul711 , utilizator 20:43, 24 Aprilie 2018
Nu, schimbati buletinul !.
Ok.multumesc
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca ati divortat in Spania, mai intai va trebui ca sentinta dvs. sa fie recunoscuta de statul roman. Pentru aceasta va veti adresa la locul casatoriei pentru ca in urma aprobarii DEPABD sa va fie inscrisa mentiunea de divort pe marginea actului de casatorie si mai apoi pe marginea actului dvs. de nastere. Dupa ce obtineti un nou certificat de casatorie cu mentiunea de divort pe el va veti schimba cartea de identitate revenind la numele dvs. de fata. Doar apoi veti putea depune actele pentru o noua casatorie.
Mulțumesc.Chiar aveam nevoie de un sfat amănunțit.Se pare că e destul de complicat.m-am căsătorit la Sinaia,dar domiciliul meu e incluso Timișoara,chiar e nevoie să merg până acolo?
Mulțumesc.Chiar aveam nevoie de un sfat amănunțit.Se pare că e destul de complicat.m-am căsătorit la Sinaia,dar domiciliul meu e incluso Timișoara,chiar e nevoie să merg până acolo?

Alte discuții în legătură

Inregistrare sentinta de divort din spania G Darie G Darie Buna ziua, Doresc sa înregistrez sentința de divort efectuat in Spania, in România deoarece am nevoie pentru a renova pașaportul Imi puteți spune va ... (vezi toată discuția)
Cineva ma poate ajuta? - schimbare carte identitate fara sentinta legalizata Myhael Myhael Am divortat in Spania si acum trebuie sa schimb buletinul pentru ca a expirat,fara sentinta legalizata nu se poate. (vezi toată discuția)
Recunoasterea divortului din spania helena71 helena71 buna ziua ,am divortat in spania si am mers cu sentinta de divort tradusa si legalizata in romania la primaria din comuna unde a avut loc casatoria , acolo ... (vezi toată discuția)