avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 866 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Instalație electrica
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Instalație electrica

Buna ziua,

Am și eu o problema cu instalația electrica din apartament.
Mai exact în jumătate de apartament am curent la prize și în jumătate nu.
Apartamentul a fost achiziționat în anul 2015,și doresc sa știu dacă dezvoltatorul este obligat sa suporte cheltuielile lucrări...
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 19:09, 2 Aprilie 2018
Raspunsul este conditionat de eventualele clauze contractual prevazute in contractul de vanzare imobil
Daca in contract dezvoltatorul nu a prevazut termen garantie,,nu a asumat responsabilitatea remedierii eventualelor deficiente ,vicii ascunse,atunci cumparatorului ii revine dreptul sa desfasoare acte si actiuni pentru remediere
In PV de receptie finala a lucrarilor este mentionat termenul de garantie. Daca nu a expirat termenul de garantie, dezvoltatorul trebuie sa rezolve problema pe cheltuiala sa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, puteti sa ma ajutati, va rog, in urmatoarea speta? ... dsubti dsubti Buna ziua, puteti sa ma ajutati, va rog, in urmatoarea speta? Am cumparat in 2015 o casa cu contract de VC si acum, cand a trebuit sa fac anumite lucrari, am ... (vezi toată discuția)
Lucrare facuta de mantuiala . FREDU FIN FREDU FIN Niste apropiati au apelat la o firma de constructii pentru a reabilita o casa la tara, au platit un arvon-avans si apoi toata suma si exista contract + ... (vezi toată discuția)
Garantie pentru vicii ascunse redusa la 3 ani iizaga iizaga Buna ziua, In clauzele unui contract de vanzare-cumparare pe care urmeaza sa-l semnez, pentru un apartament, dezvoltatorul (care este si vanzatorul) acorda ... (vezi toată discuția)