avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 954 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua, puteti sa ma ajutati, va rog, in urmatoarea ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua, puteti sa ma ajutati, va rog, in urmatoarea speta? ...

Buna ziua, puteti sa ma ajutati, va rog, in urmatoarea speta? Am cumparat in 2015 o casa cu contract de VC si acum, cand a trebuit sa fac anumite lucrari, am descoperit ca instalatia electrica este cu fire innadite, cu dimensiuni diferite, iar acoperisul (care are tigla metalica) nu are folie anticondens. In contractul de VC nu apare specificat niciun termen de garantie si in acest fel nu s-a putut face receptia finala. Casa face parte dintr-un sir de 6 case lipite (acoperisul este comun) si banuim ca din aceasta cauza dezvoltatorul nu ne-a furnizat cartea tehnica. Dezvoltatorul mai poate fi tras la raspundere? Se mai poate aplica prevederea din Legea Constructiilor referitoare la 10 ani garantie ptr vicii ascunse? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: dsubti , utilizator 08:39, 18 Ianuarie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Aveți o acțiune în care puteți invoca viciile ascunse ale imobilului și să solicitați remedierea sau efectuarea cheltuielilor pe seama vânzătorului.
Multumesc mult ptr raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Instalație electrica Ion Gabriel 1985 Ion Gabriel 1985 Buna ziua, Am și eu o problema cu instalația electrica din apartament. Mai exact în jumătate de apartament am curent la prize și în jumătate ... (vezi toată discuția)
Buna ziua am cumparat si eu o casa si dupa un an am constatat ... evalentin evalentin Buna ziua am cumparat si eu o casa si dupa un an am constatat ca acoperisul nu corespunde cu proiectul de structura ,nici arhitectura casei si nici gazul ... (vezi toată discuția)
Vicii ascunse apartament mm.alfz mm.alfz Buna ziua, Am cumparat un apartament in 2016, in 2018 am observat o pata de dimensiunea unei monezi pe tavan (apartament la ultimul etaj). Am ignorat-o, dar ... (vezi toată discuția)