avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 486 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Suspendare temporara a activitatii la o SRL
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Suspendare temporara a activitatii la o SRL

Buna ziua. Ne intereseaza care ar fi pasii necesari pe care ar trebui sa-i parcurgem ( si procedura cea mai simpla) pentru suspendarea temporara a activitatii unui S.R.L. . Mentionam ca scopul acestei suspendari este de a limita acumularea datoriilor catre bugetul de stat (datorii cu salariatii, impozite, ). In momentul de fata firma este activa si are asociat unic. Firma inregistreaza datorii la furnizori si la bugetul de stat. Va multumim anticipat pentru raspunsuri!
Ultima modificare: Luni, 2 Aprilie 2018
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:01, 2 Aprilie 2018
Suspendarea activitatii la Registrul Comertului: Cu ce documente se realizeaza?
www.avocatnet.ro/articol_388...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Firma cu datorii vreau s-o inchid. pot? cristinabucuresti cristinabucuresti Buna ziua. Am o firma care are 6000 ron datorie la stat. Impozite samd... As dori s-o pun pe zero cateva luni ca sa-mi pot plati datoria ( si sa nu mai ... (vezi toată discuția)
Suspendare firma Emanuela G Emanuela G Buna ziua, Va rog sa-mi scrieti si mie pasii pe care trebuie sa-i parcurg in cazul suspendarii unei firme cu asociat unic si un angajat pe perioada ... (vezi toată discuția)
Firma suspendata ana & maria ana & maria daca suspend o firma si mai ramin furnizori neachitati,dupa suspendare ii pot plati? (vezi toată discuția)