avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 748 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitatea bugetară şi a ... Plata amenda ANAP
Discuție deschisă în Contabilitatea bugetară şi a serviciilor externalizate

Plata amenda ANAP

Buna seara, va rog sa ma ajutati cu urmatoarea speta: administratia publica locala a primit de la ANAP o amenda in valoare de 5000 lei care a fost contestata si bineinteles pierduta de catre administratie. In urma unei hot jud cei de la finante au facut poprire pe contul de salarii de la banca. Acum as vrea sa platesc aceasta amenda dar nu stiu daca este tocmai ok avand in vedere ca am Pv amenda, hot jud, poprirea de la finanate. Multumesc mult!!!
Ultima modificare: Marți, 3 Aprilie 2018
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Poprire executorie caterinaioana caterinaioana Buna ziua!Acum doua zile,verificandu-mi online contul bancar,am constatat ca am o poprire executorie pe salariu.Am mers la banca insa cei de acolo nu au stiut ... (vezi toată discuția)
Poprire pensie pentru impozit fisc Ynnutza Ynnutza Buna ziua, va rog, daca se poate, sa primesc o clarificare in legatura cu valoarea cuantumului pe care il pot retine finantele locale dintr-o pensie de 520 ... (vezi toată discuția)
Poprire pe salariu lilianacin lilianacin Buna seara, Sotul meu a avut de achitat o amenda pentru o contraventie penala in valoare de 856 lei . Nu a reusit sa achite aceasta amenda si luna ... (vezi toată discuția)