avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 973 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... prescriptie
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

prescriptie

Buna ziua.In legatura cu o contraventie legata de suspendarea permisului de circulatie pentru trecere de pietoni, fara alte evenimente, PV de constatare a contraventiei este pe 13.04.2012, iar hotararea TB este pe 14.10.2013, intrebarea mea este ma incadrez cu cei 5 ani pentru a se prescrie contraventia, si daca da in ce lege, art se stipuleaza acest lucru.Cu stima, ing.drd.Nutescu Cristian, 0727260414
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:09, 3 Aprilie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Vi s-a mai dat un raspuns aici
www.avocatnet.ro/forum/discu...

In speta, la 01.01.2018 fapta dvs trebuia stearsa din "cazierul auto".

Ordinul MAI nr. 141/2014 - evidenta permiselor de conducere retinute si a sanctiunilor aplicate conducatorilor de autovehicule sau tramvaie , art.4
www.avocatnet.ro/articol_385...
Ultima modificare: Marți, 3 Aprilie 2018
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cazier auto - stergere AOlteanu AOlteanu Buna ziua. Am avut permisul de conducere anulat. Dupa ce termenul necesar de la sentinta definitiva a trecut, am dat din nou examen si am luat un nou permis ... (vezi toată discuția)
Legea permiselor auto Albu ion Albu ion Vreau sa stiu ce trebuie sa îndeplinesc pentru a lua permisul (vezi toată discuția)
Cazier rutier mihail_86 mihail_86 Buna ziua, ma poate lamurii cineva si pe mine cum este cu cazierul auto, daca se reabiliteaza faptele care sunt in el, cum ar fii amenzi diverse, sau oug ... (vezi toată discuția)