avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 796 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Absenta nemotivata
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Absenta nemotivata

Buna ziua,
As vrea sa stiu,va rog,ce repercursiuni are o absenta nemotivata la serviciu.Ma va afecta pe viitor la o eventuala angajare?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:07, 3 Aprilie 2018
Absenta nemotivata de la serviciu poate atrage sanctionarea diosciplinara a dvs.

Aplicarea unei sanctiuni disciplinare nu ar trebui sa va afecteze la o noua angajare. Primordial, ar trebui sa fie aptitudinea dvs de a va a indeplini atributiile corespunzator fisei postului ocupat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! tatal meu lucreaza ca agent de paza intr-un super ... Mihaelatheodorablaga Mihaelatheodorablaga Buna ziua! Tatal meu lucreaza ca agent de paza intr-un super market si nu ii convine .. pentru se fura iar seful de magazin nu ii da voie nici sa vb la ... (vezi toată discuția)
Demisie fara preaviz pavel_elena pavel_elena Buna ziua, Vreau sa-mi dau demisia de la actualul meu angajator, dar doresc sa plec fara preaviz. Angajatorul meu actual nu este de acord sa plec fara ... (vezi toată discuția)
Renuntare la job florentina.dogaru florentina.dogaru Ce se intampla daca de maine nu ma mai prezint la serviciu? Fara demisie, fara nimic, ci pur si simplu renunt la tot ca si cand nici nu as fi trecut vreodata ... (vezi toată discuția)