avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 815 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Confirmare renuntare urmarire penala (art. 318 alin.12 ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Confirmare renuntare urmarire penala (art. 318 alin.12 NCPP)

Buna ziua, 2017 luna 02, fiind la un prieten, am luat cheile de la masina lui si am plecat cu ea, am lovit-o si apoi i-am adus-o in parcare (nu m-a oprit niciun echipaj de politie) , a doua zi a depus plangere la politie, ulterior si-a retras plangerea, dar a ramas dosarul pentru conducere fara permis, il luna decembrie am dat o declaratie la politie, biroul rutier, care apoi s-a transferat la parchet, in 3.04.2018, mi-a venit citatie de la parchet sa ma prezint la judecatorie, in calitate de cercetat, ca obiect confirmare renuntare urnarire penala. La ce sa ma astept, ce ar putea sa mi se intample?
Mergeti la termen si sustineti cererea parchetului, ar fi benefic pentru dvs sa va angajati avocat.
Daca se respingere cererea, nu se va mai dispune o alta ordonanta de RUP si probabil o sa fiti trimis in judecata.
Ultima modificare: Joi, 5 Aprilie 2018
Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan”, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cale de atac impotriva hotararii irevocabile, predare permis de conducere klaussss klaussss acum 6 luni mi s-a luat permisul de conducere ca nu am acordat prioritate la trecerea de pietoni , o trecere de pietoni pusa in statia de autobuz,problema este ... (vezi toată discuția)
Din victima, vinovat... kimi_ro kimi_ro Buna seara, M-am gandit sa va scriu despre ceea ce a patit prietena mea in speranta ca poate o sa gasesc o explicatie, un ajutor, un sfat, ceva care sa ma ... (vezi toată discuția)
Renuntare la urmarire penala Cosmin_S Cosmin_S Buna ziua, Solicit putin sprijin pentru ca nu inteleg care sunt urmatorii pasi. In septembrie 2016 am gasit masina zgariata in parcare, am depus plangere la ... (vezi toată discuția)