avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 618 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... renuntarea la judecata
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

renuntarea la judecata

daca pe rolul instantei a fost introdusă o cerere de chemare în judecata a 4 pârâși, se poate renunța la judecata cu 2 dintre ei pe motiv ca nu sunt probe inmpotriva lor? se face cerere de renunțare in baza art. 406 C.proc.civ? Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: anaigroegg , utilizator 16:54, 4 Aprilie 2018
~ Conținut șters la cerere ~
Si fac pur ai simplu o cerere normala de renuntare la judecata cu paratii X si Y? Va multumesc pt raspuns! :)

Consuela Scarlat a scris:

Puteti renunta la judecarea cererii impotriva a doi dintre cei 4 parati. Nu trebuie sa dati si motivele pt care decideti sa renuntati

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amânare proces Palalila Palalila Bina seara . Am contestat un PV de contravenție in care îmi este reținut permisul pe 30 de zile dar pana la urma am trimis o adresa către judecataorie in ... (vezi toată discuția)
Prescriptia dreptului material la actiune cris_cris_cris cris_cris_cris Avem urmatoarea speta: Firma X incheie cu firma Y un contract in 1999, in baza caruia X trebuie sa-i plateasca lui Y contravaloare servicii, pe care le ... (vezi toată discuția)
Cerere in garantie! cata26 cata26 Buna ziua!As dori si eu sa stiu daca vreau sa chem in garantie 2 persoane unde se va desfasura procesul?Mentionez ca eu locuiesc in orasul x,una din persoane ... (vezi toată discuția)