avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1085 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... pensionare
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

pensionare

Buna seara,
A-si dori sa va intreb si eu ceva.
Daca sotul meu a lucrat timp de 14 ani cu carte de munca si dupa aceea nu a mai lucrat la nici o firma s-au companie si nici nu si-a luat carnetul de munca de unde a lucrat ultima oara, mai poate beneficia de pensie s-au de vreo asigurare sociala.
Mentionez ca sotul meu are varsta de 40 ani .
Multumesc si astept raspuns.
Cel mai recent răspuns: Gabriela Pintea , Consilier juridic 20:11, 26 Octombrie 2009
Nu poate beneficia de absolut nimic fara carnetul de munca sau fara adeverinte de la fostii angajatori care sa ateste stagiile realizate si veniturile incasate si pentru care s-a retinut si virat CAS. Asta este valabil si acum, in prezent, si va fi valabil si in viitor. Nu va putea beneficia de nicio categorie de pensie.

Consilier juridic,
Gabriela Pintea

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stagiu de cotizare pentru pensie Dragnea Ioan Dragnea Ioan Am citit azi pe Avocat.ro care sunt stagiile de cotizare luate in considerare pentru pensie. Sunt intr-o situatie cu totul aparte. In perioada 1975-1979 am ... (vezi toată discuția)
Pensionare anticipata oana irimia oana irimia Va rog frumos sa ma ajutati cu raspuns concret privind posibilitatea pensionarii anticipate pentu mama mea . Situatia ei este urmatoarea : nascuta in 1953 . ... (vezi toată discuția)
Are drept de pensie? lacramitza76 lacramitza76 va rog sa imi raspunda cineva daca se poate in legatura cu o problema legata de pensie:este vb despre mama mea ,nascuta in anul 1952, luna octombrie,are 11,6 ... (vezi toată discuția)