avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 967 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Rovineta
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Rovineta

Sunt pensionar de invaliditate grad unu si doresc sa stiu daca am dreptul de a beneficia de scutire la plata rovinetei pentru autoturismul meu.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 08:29, 4 Aprilie 2018
Daca intruniti conditiile legal prevazute puteti beneficia de facilitatea scutirii de la plata rovinieta
Daca intruniti conditiile,aveti dreptul sa introduceti dosar la serviciul specializat
Care sunt aceste conditii?
Sa detineti decizie/certificat de incadrare in grad de handicap sa fiti proprietarul vehiculului pentru care se solicita rovinieta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Scutire impozit auto alina_berechea alina_berechea Va rog să-mi spuneți dacă în situația în care eu sunt o persoana încadrată în grad de handicap, iar soția mea a cumpărat în timpul căsătoriei cu ... (vezi toată discuția)
Persoane cu handicap accentuat truscamonika truscamonika Buna ziua , Conform Legii 193/2015 pentru modificarea Legii nr. 448/2006 privind protectia si promovarea drepturilor persoanelor cu handicap s-a modificat ... (vezi toată discuția)
Handicap accentuat costi_mbd costi_mbd =D> Va multumesc mult pentru toate raspunsurile pe care mi le-ati dat pana acum, sunteti de un real ajutor.....va mai intreb insa pentru o persoana cu handicap ... (vezi toată discuția)