avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1047 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Despre asigurarea de sanatate
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Despre asigurarea de sanatate

Buna ziua! De cateva luni am ramas fara loc de munca, nu pot beneficia nici de somaj si am depus in Ianuarie formular pentru plata contributiei de sanatate ca persoana fara venit. Am facut plata pentru lunile Ianuarie si Februarie. Am inteles ca pentru a nu pierde calitatea de asigurat, trebuie sa nu am 3 luni restante. Lunile Martie si Aprilie le voi achita catre sfarsitul lunii aprilie. De la 1 Aprilie nu mai figurez ca asigurat, am trimis dovezile platii pentru lunile respective si nu ma baga nimeni in seama la Casa de Sanatate la care sunt inscris. Ce ma sfatuiti sa fac?

Alte discuții în legătură

Indemnizatia pentru cresterea copilului nicolle45 nicolle45 Fiica mea este angajata din 5 mai 2011, a ramas insarcinata si naste intre 15-20 februarie 2012. Intra in concediu de maternitate dupa ce naste. Vreau sa stiu ... (vezi toată discuția)
Formularul e104 si redobandirea calitatii de asigurat in sistemul asigurarilor sociale de sanatate AndreeaMo AndreeaMo Buna ziua! Am fost salariata pana in iunie 2010. Incepand din 2011 m-am mutat in Germania si am avut asigurari private de calatorie. In decembrie 2011 am ... (vezi toată discuția)
Situatie imputare restante "anterioare" ... IoanTM IoanTM Buna ziua tuturor. Revin cu detalii la neplacerea pe care mi-o creeaza administratia blocului unde am mostenit un apartament ... :( Ca rememorare a ... (vezi toată discuția)