avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 814 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Program vizita minor
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Program vizita minor

Buna ziua!
Am si eu o intrebare...as putea sa obtin un program de vizita provizoriu pt copilul meu pînă la pronunțarea definitiva a sentinței asupra programului de vizita...pina cum o sapt imi dadea voie sa mi vad copilul de 2-3 ori pe sapt doar la ea in locuinta iar acum mama copilului nu vrea sa imi mai dea voie sa mi vad copilul decat o singura data pe sapt si atunci doar 2 ore si tot doar la ea in locuinta pt simplul fapt caci am depus bonurile fiscale cu ce i am cumparat copilului la termenul din martie pt administrarea probelor...asta a deranjat o foarte tare...tin sa precizez ca rel noastră a fost una de concubinaj iar copilul are 1 an si 3 luni
Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 22:12, 3 Aprilie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna seara,
Solicitati prin ordonanta presedintiala un program de vizitare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Urgent! ordonanta presedintiala? stulara stulara buna,as avea urmatoare stare de fapt: in urma unui concubinaj a rezultat un copi,tatal plateste pensie alimentara,mama nu ii da voie sa vada ... (vezi toată discuția)
Drepturile tatălui în timpul divorțului: nu sunt lăsat să-mi văd fetița, cum pot petrece timp cu ea până la finalizarea procesului? Ina Corina Serghi Ina Corina Serghi Buna ziua! Sunt in proces de divort cu sotia care a parasit domiciliul conjugal impreuna cu un copil minor.Ulterior a trimis fetita la mine,acum a luat..o si ... (vezi toată discuția)
Divorț, evacuare ilegală și restricționarea accesului la minori. cum o pot acuza pe mama copiilor mei? C.Razvan C.Razvan Bună seara, sunt în divorț cu soția, iar de 2 luni și jumătate de când m a evacuat fără o hotărâre judecatoreasca, nu ma lasă să mi vad copii. Ce ... (vezi toată discuția)