avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 846 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Act de violenta
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Act de violenta

Am depus plangere impotriva partenerului si acum astept decizia tribunalului daca merg in proces sau nu. Problema este ca el m a amenintat din nou si as vrea sa depun iar o plangere. Exista vreo sansa sa castige el procesul desi nu are nicio proba impotriva mea? Eu am un martor si inregistari audio. Cum pot obtine ordin de restrictie?
Cel mai recent răspuns: Eileen David , utilizator 10:56, 4 Aprilie 2018
Nu se intelege exact daca ati formulat plangere penala impotriva concubinului pt amenintare sau alta infractiune ,banuim din postarea dvs acest lucru.Pt ordin de protectie va adresati instantei ,daca amenintarile continua sunati la politie,pastrati mesajele sms,mail etc ,cautati un martor care sa sustina povestea dvs.Pt ordinul de protectie va puteti folosi si de plangerea formulata la politie.
Plangerea este formulata ptr violenta. As vrea sa stiu daca este vreo sansa ca el sa cstige acest proces, desi nu are nicio dovada impotriva mea. Multumesc ptr raspuns!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua...am si o intrebare...fostul meu concubin ma amenininta ... Cerasela1992 Cerasela1992 Buna ziua...am si o intrebare...fostul meu concubin ma amenininta ca ma omoara si nu stiu ce sa ii fac..ne-am despartit de 1 an jumate..i-am mai facut plangeri ... (vezi toată discuția)
Ordin de restrictie Amalia_P Amalia_P Buna ziua, As dori sa stiu in ce situatii se poate obtine un ordin de restrictie daca este vorba despre un iubit de care m-am despartit, dar nu vrea sa ... (vezi toată discuția)
Cum decad tatăl din drepturi ? Irina19961980 Irina19961980 Buna ziua, eu si tatăl copilului nu suntem căsătoriți dar stam in aceiași casa, el a inceput sa se poarte foarte urat, ma înjura tot timpul de fata cu ... (vezi toată discuția)