avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 835 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... conducere fara permis in stare de ebrietate
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

conducere fara permis in stare de ebrietate

buna ziua, as dori sa stiu ce prevede codul penal , pentru o persoana care a facut un accident rutier, fara victime , in stare de ebrietate si fara permis. Ce i se poate intampla? Nu a mai avut astfel de probleme pana acum,.
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: MMI18 , utilizator 21:48, 4 Aprilie 2018
buna ziua,
Nici nu va mai avea ca sofer vreodata.
Conform art. 335 alin 1 C.P. va primi intre 1 si 5 ani pentru conducerea fara permis
Conform art. 336 alin. 1 c.p va mai lua intre 1 si 5 ani pentru conducerea sub influenta alcoolului
Pentru partea de accident se iau in calcul prevederile codului rutier si gravitatea accidentului
In concluzie, va primi cam 5 ani cu executare si nu va mai putea lua niciodata carnet de conducere.
I s-a spus la politie cand a dat declarație ca o sa unde dea de la 1 la 5 ani cu suspendare si o amendă usturătoare . Pentru ca ni ă fost depusă plângere si nu sunt victime ..

Av. Gabriel Klein Kiritescu a scris:

buna ziua,
Nici nu va mai avea ca sofer vreodata.
Conform art. 335 alin 1 C.P. va primi intre 1 si 5 ani pentru conducerea fara permis
Conform art. 336 alin. 1 c.p va mai lua intre 1 si 5 ani pentru conducerea sub influenta alcoolului
Pentru partea de accident se iau in calcul prevederile codului rutier si gravitatea accidentului
In concluzie, va primi cam 5 ani cu executare si nu va mai putea lua niciodata carnet de conducere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

fiul meu a condus dupa ce dovada de 15 zile ia expirat Mirela iluna 1971 Mirela iluna 1971 Buna seara, fiul meu de 21 de ani a fost prins in data de 15 .01 2017 in localitate cu viteza de 101km/h primind o dovada de 15 zile deci pana in data de ... (vezi toată discuția)
Incredintarea autoturismului unui minor,sfarsit cu accident cu pagube materiale Flavius122 Flavius122 Duminica dimineata,venind de la club impreuna cu soferul meu si un minor pe care il luasem la ocazie,am oprit la sofer acasa,care mai apoi ne-a lasat pe noi sa ... (vezi toată discuția)
Alcoolemie si accident cosmas cosmas buna ziua!sant aproape doi ani de la accident,alcoolemie 0,86,m-am impacat cu victima imediat.nu am primit nici o citatie pana acum.as vrea sa stiu de ce si ... (vezi toată discuția)