Buna ziua. Ma confrunt cu urmatoarea problema. Sifonul de pardoseala din baie dintr-un apartament de la etajul 4 al unui bloc a fost desfiintat de comun acord (fara vreo cerere sau vreun document scris) de proprietarul apartamentului de la et 4 si cel de la et 3. Ambii proprietari au murit, eu am mostenit apartamentul de la et 4, iar apartamentul de sub mine a fost cumparat de catre o persoana. Pentru a monta din nou sifonul de pardoseala trebuie spart la vecinul de dedesubt si pozata o teava pe tavanul lui, asa cum a existat din constructia blocului, si asa cum au toate apartamentele. In cazul in care actualul proprietar nu permite lucrarea aceasta, ce e de facut? Exista vreo cale legala de a-l obliga sa accepte acest lucru? Ce se poate face ?
Totusi,cand se construieste blocul si se monteaza sifoanele, muncitorii nu se duc la etajul de jos ca sa-l monteze...nu?Am vazut la altii...muncitorul le-a facut sant in pardoseala.
Probleme cu apa
postaluipi
Buna ziua,
As vrea sa ma indrumati in urmatoarea problema:
cu 4 ani in urma am cumparat un apartament la etajul 4/4 si mentionez ca personal nu am facut nici ... (vezi toată discuția)