avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 809 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Încheiere contract salubritate
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Încheiere contract salubritate

Reprezentantul legal al asociației de proprietari poate fi obligat să încheie un contract de prestări servicii salubrizare în numele proprietarilor dacă A.G. nu la mandatat?
Cel mai recent răspuns: Adam Grecu , utilizator 16:05, 4 Aprilie 2018
Puteati sa nu fiti atat de zgarcit cu informatiile.
Daca blocul este nou, dvs. membrii asociatiei trebuie sa hotarati daca serviciile de salubrizare sa se faca prin asociatie si atunci presedintele trebuie sa incheie un contract cu o firma din localitatea dvs, sau hotarati ca fiecare proprietar sa-si incheie contracte de salubizare, individual. Se ''poarta" si asa-si asa.
Va intreb asa de curiozitate: la celelalte utilitati, cum ati hotarat? Pe cine ati/nu ati mandatat sa va reprezinte la semnarea contractelor de furnizare, cand, se stie ca presedintele este "omul" dvs. si Legea este clara - presedintele este reprezentanul dvs. la semnarea contractelor...
Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare nume presedinte asociatie hovyr hovyr Buna ziua! Mi-am schimbat numele prin casatorie, si sunt presedinte la o asociatie. Ce trebuie facut in aceasta situatie, ce acte trebuie intocmite si in ce ... (vezi toată discuția)
Mandat președinte de asociație de proprietari. În urma voturilor ... IulianVdV86 IulianVdV86 Mandat Președinte de Asociație de proprietari. În urma voturilor din A.G. am fost ales cu un număr mare de voturi ca Președinte de asociație. Este ... (vezi toată discuția)