avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 565 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Incepand de la ce data pot da examen pentru ctg. C ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Incepand de la ce data pot da examen pentru ctg. C (permis auto)?

Am fost plecat in Germania 4 ani de zile, acum 2 ani m-am inscris la o scoala de soferi, prin octombrie 2017 mi-am facut abmeldung si am revenit in Romania, acum doresc sa obtin permisul, recent am dat si iesirea din scoala, intrebarea mea este, din ce data pot merge la examen la politie? (este o lege care spune ca trebuie sa am adresa unde fac scoala inainte de 180 zile, iar am auzit de la altii ca nemtii spun 182 zile)
Multumesc.

Alte discuții în legătură

Cand pot sa dau examen scoala de soferi cristikitara cristikitara am fost condamnat pt alcool la 8 luni cu suspendare cu hotarare definitiva pe 28 mai 2007,acum ma agit ca un nebun sa-mi anuleze permisul pt. ca politia inca ... (vezi toată discuția)
Permis de conducere in germania razvanpetcu25 razvanpetcu25 Buna ziua ma numesc Petcu Razvan si am si EU o intrebare Am facut scoala de soferi in Romania am dat si as am picat de doua ori, dupa care am plecat in ... (vezi toată discuția)
Conducere fara permis dieter-adrian dieter-adrian Buna seara,vin si eu cu o chestiune cam grava,zic eu,pe data de 24 august m-au oprit pe un drum comunal,conducand masina prietenului meu,eu ne-avand permis de ... (vezi toată discuția)