avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 960 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Parcare apartament
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Parcare apartament

Buna ziua,
Recent am achizitionat un apartament, unde fostul proprietar avea si loc de parcare,care este platit pana la sfarsitul anului.
Eu nu sunt posesor de masina, intrebarea este imi pot pastra eu locul de parcare platind in continuare acel loc,chiar daca nu am masina ?
Este necesar neaparat sa achizitionez un vehicul pe numele meu ?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 08:46, 5 Aprilie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu se poate achiziționa loc de parcare fără a deține autoturism
Am inteles.
Banuiesc ca este obligatoriu sa imi fac si CI ul la adresa noua inainte de achizitionarea vehiculului ?

Cabinet de Avocat "Dragos Barnea Madalin" a scris:

Nu se poate achiziționa loc de parcare fără a deține autoturism

Ultima modificare: Joi, 5 Aprilie 2018
icxtream, utilizator
Atat timp cat nu sunteti detinator de vehicul,nu puteti legal sa achitati c/v contract concesiune
Pentru alocare loc parcare trebuie sa intruniti anumite conditii sa depuneti la serviciul specializat mai multe documente -pe care dv in situatia prezenta nu le detineti
Una dintre conditii este ca solicitantul sa detina domiciliul stabil la adresa unde solicita alocarea loc parcare ,care sa coincida cu datele din documentele auto

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Locul de parcare al unui apartament inchiriat 3l3n@ 3l3n@ Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea situatie: am inchiriat un apartament cu contract inregistrat la fisc si vreau sa stiu cum se procedeaza cu ... (vezi toată discuția)
Anulare contract inchiriere loc de parcare SASF SASF In anul 2015 am obtinut un loc de parcare pentru autoturismul care este masina familiei (masina nu este înmatriculate în București),detinuta de sotul meu ... (vezi toată discuția)
Transfer loc parcare FlorentinS63 FlorentinS63 Buna seara. Am cumparat un apartament in sectorul 1 si as dori sa preiau contractul de inchiriere a locului de parcare de la ADP. Am dreptul legal? Cum ar ... (vezi toată discuția)