avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 109 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Locul de parcare al unui apartament inchiriat
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Locul de parcare al unui apartament inchiriat

Buna ziua,

Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea situatie: am inchiriat un apartament cu contract inregistrat la fisc si vreau sa stiu cum se procedeaza cu locul de parcare deoarece masina pentru care este inchiriat locul a fost inlocuita cu cea a chiriasului, iar impozitul a fost deja platit.
Cum se procedeaza in acest caz?

Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 23:10, 6 Iunie 2018
Primaria poate incheia contract concesiune loc parcare auto numai persoanelor care intrunesc anumite conditii,respectiv sa detina proprietate in zona adiacenta spatiului de parcare iar documentele vehiculului sa coincida cu domiciuliul solicitantului
Primaria nu poate aloca loc parcrae auto catre persoane care detin numai calitatea de chirias
Daca proprietarul spatiului cu destinatia de locuinta care a inteles sa inchirieze apartamentul detine si loc parcare auto poate onveni cu chiriasul utilizarea locului de parcare
Pentru utilizare loc parcare auto nu se achita impozit ci taxa anuala concesiune

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit pe teren ce apartine alcuiva mottofreee mottofreee Zilele trecute am platit impozitele si am avut surpriza sa constat ca am platit si impozitul pe locul de parcare inchiriat de la primarie ! Daca tot am platit ... (vezi toată discuția)
Parcare apartament icxtream icxtream Buna ziua, Recent am achizitionat un apartament, unde fostul proprietar avea si loc de parcare,care este platit pana la sfarsitul anului. Eu nu sunt posesor ... (vezi toată discuția)
Parcarea din spatele blocului Locatarul de la bloc Locatarul de la bloc am parcat masina din anul 2000, anul acesta primaria a trasat locuri de parcare , vecinul de la cealalta scara are 2 masini, si acum parcheaza si pe locul ... (vezi toată discuția)