avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 901 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Transfer loc parcare
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Transfer loc parcare

Buna seara. Am cumparat un apartament in sectorul 1 si as dori sa preiau contractul de inchiriere a locului de parcare de la ADP.
Am dreptul legal? Cum ar trebui sa procedez?
Va multumesc
Ultima modificare: Luni, 27 Ianuarie 2020
FlorentinS63, utilizator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 21:01, 27 Ianuarie 2020
Conform norme in domeniu pentru a putea solicita incheierea de contract de concesiune loc parcare de resedinta trebuie sa intruniti anumite conditii intre care domiciliul dv si documentele vehiculului sa coincida cu adresa unde solicitati alocarea de loc parcare auto

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Parcare apartament icxtream icxtream Buna ziua, Recent am achizitionat un apartament, unde fostul proprietar avea si loc de parcare,care este platit pana la sfarsitul anului. Eu nu sunt posesor ... (vezi toată discuția)
Parcarea din spatele blocului Locatarul de la bloc Locatarul de la bloc am parcat masina din anul 2000, anul acesta primaria a trasat locuri de parcare , vecinul de la cealalta scara are 2 masini, si acum parcheaza si pe locul ... (vezi toată discuția)
Parcare julyet julyet Buna ziua, am cumparat un apartament cu loc de parcare.Nu m-am mutat si nu am schimbat actele intrucat stau momentan la alt domiciliu.Intre timp, locul de ... (vezi toată discuția)