avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 857 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... buna ziua!
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

buna ziua!

In anul 2016,luna sept.am cumparat un wolkswagen t4de la un intermediar si urma sa fac actele de vinzare-cumparare dupa ce se intorcea el dintr-o excursie .Am incercat sa-l gasesc dar nu l-am mai gasit ,in prezent detin cartea de identitate a masinii,certificatul de inmatriculare,si atat .In luna martie 2018 propietarul de drept ,cel din acte,mi-a luat numerele de pe masina ,eu nefiind prezent dupa care am fost anuntat de un prieten ca a incercat sa se opuna iar acesta i-a zis ca este propietarul numerelor si ca are dreptul sa-si le ia .In urma acestora am gasit propietarul si am cazut de bun acord sa-i platesc 2 amenzi de rovigneta,cu toate ca eu nu am facut aceste amenzi iar el sa-mi dea dreptul meu cce mi se cuvine pentru a putea sa trec masina pe numele meu.,inclusiv numerele.El acum nu stiu ce are de gand ca mi-zis sa am rabdare deoarece asteapta o hotarare judeccatoreasca pentru cele 2 amenzi,iar dupa aceea sa vada cu ce ma poate ajutta.Intrebarea mea este:ce pasi trebuie sa urmez pt. a putea sami iau nr.le de la el sau de la politia rutiera. Va multumesc si astept raspunsul d-voastra .La revedere!!

Alte discuții în legătură

Numere rosii, al doilea set costyy73 costyy73 Doresc sa cumpar o masina care are un set de nr rosii scoase si eu vreau sa scot pe al doilea in judete diferite ,De ce acte am nevoie de la vanzator ? (vezi toată discuția)
Permisul de conducere lucian24 lucian24 Buna ziua as avea si eu o intrebare,in ziua de 25/10/2010 ma aflam la 15 km de casa intre timp ma sunat tatal meu ca se simtea rau sal duc la spital\"are ... (vezi toată discuția)
Masina luata de la intermediar Bogdan97 Bogdan97 Salut. Am cumparat o masina de la un intermediar acum vreo 2 luni , eu nestiind ce va urma...Dar sa trec la subiectul principal... Intermediarul nu era ... (vezi toată discuția)