avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1255 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Care sunt consecințele pentru părăsirea locului ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Care sunt consecințele pentru părăsirea locului accidentului atunci când persoana vătămată nu solicita ambulanță?

Am și eu o nelămurire... Pe data de 1 04 2018...mergeam pe banda mea aveam viteza de 50 km... Nu eram beat.... Ploua, vizibilitatea scăzută. Din dreapta mea către stânga a traversat o femei în vârstă,surda și puțin beata... Dar la fiola ia ieșit 0.00...cred ca băuse recent de nu ia ieșit.... Am claxonat find surda nu a auzit... Am încercat sa o evit intrând pe contrasens... Dar tot am lovit-o cu farul drept foarte ușor.... Am întrebat-o dacă e bine și dacă are nevoie de salvare și a început sa ma înjure și a întrat în curte.... Am văzut ca e ok și nu are nevoie de ambulanta și puțin speriat primul accident find mam speriat și am plecat de la locul accidentului fără sa anunț 112.....la o jumate de ora am mers în locul acc... Acolo era politia... Am suflat în fiola, am fost la iml, pt sânge, au testat mașina la un tip... Mi au luat permisul pana la sulolutionarea cazului dandumi un proces verbal pt părăsire și vătămare fără drept de conducere... Respectiva nu a depus plângere... Nu a fost nevoie de ambulanta... Fără zile de spitalizare.... La ce sa ma aștept??? AJUTAȚI-MĂ!!!!!
Testat mașină la un ITP... Scz
Ultima modificare: Miercuri, 4 Aprilie 2018
Andrei ramana, utilizator
Avand in vedere succesiunea de evenimente,se va dispune suspendarea dreptului de conducere,
Procurorul de caz la finalizarea cercetarilor ,conditionat de eventualele pretentii ale persoanei vatamate va dispune masuri legale
Trebuie sa vedeti daca victima isi scoate CML si daca a primit zile de ingrijiri medicale.
Nu confundati zilele de ingrijiri medicale cu zilele de spitalizare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident auto cu vatamare corporala. am vazut ca pentru un accident din 2017 cu vatamare ... lujerului lujerului Buna ziua! Am vazut ca pentru un accident din 2017 cu vatamare corporala usoara, procurorul a clasat cazul dupa 8 zile. Nu trebuia sa se astepte 90 de zile ... (vezi toată discuția)
Dupa cat timp se da permisul:-??....se face inchisoare? maru&bebe maru&bebe buna seara as avea si eu o intrebare va rog sa imi raspundeti....in data de 16 decembrie 2008 prietenul meu... venind de la munca ora 20:00 se afla la piciorul ... (vezi toată discuția)
Accident rutier iulianad2 iulianad2 Buna ziua, La inceputul lunii August fiica mea ( pieton fiind ) a fost accidentata pe trecerea de pietoni, soferul depasind pe contrasens tranvaiul in ... (vezi toată discuția)