avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 497 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Am fost prins cu o alcoolemie in sange de 2.7.
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Am fost prins cu o alcoolemie in sange de 2.7.


Buna ziua,

Intr-o seara de duminica seara dupa o cearta cu prietena aceasta m-a dat afara din casa ( fiind apartamentul ei ) si baut fiind am plecat cu masina. Am mers cativa km si m-am oprit intr-o bordura cu daune minore la masina. La fiola mi-a iesit 1,28 iar in proba de sange 2.7. Precizez ca am dosarul absolut curat ( am permisul de conducere de 10
ani in care nu am nici macar o amenda de radar sau centura) am studii postuniversitate, loc de munca stabil. anterior accidentul am urmat o terapie cu privire la o depresie. Imediat dupa incident am avut o depresie agresiva si a fost nevoie de internare o saptamana. in continuare urmez terapie) Cam la ce pedeapsa sa ma astept si cat va dura tot procesul? multumesc pnetru raspuns. de asemenea sunt in cautare de un avocat. Cu respect,
Cel mai recent răspuns: remus92 , utilizator 17:54, 6 Iulie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Individualizare pedepsei se va face in functie de circumstantele reale si personale.
Riscul sa fiti condamant este ridicat, ati avut alcoolemia foarte mare, plus ca s-a produs si un accident de circulatie.
buna ziua,
La ce tip de condamnare va referiti? condamnare cu executare efectiva de inchisoare, cu suspendare sau chiar amanarea executarii pedepsei sub supraveghere o perioada de timp?
Ultima modificare: Vineri, 6 Aprilie 2018
george.tarba, utilizator
Doamne Dumnezeule ! Ce cautati dumneavoastra la volan ? Pentru binele dumneavoastra si al familiei dumneavoastra, mergeti si depuneti permisul. Ati fost norocos pana acum. Viata merge mai departe. Nimeni nu s-a nascut in masina.
Aceasta alcoolemie mi-a iesit din 6 beri 0.5. Oare o recalculare va scadea valoarea ? Din calculele mele valoarea este cam mare in raport cu cat am consumat chiar daca nu am fost mancat in acea perioada.
Cu respect,
In functie de situatia de fapt, alcoolemia poate fi mai mare sau mai mica in momentul depistarii.

Alte discuții în legătură

Alcool craciunr05 craciunr05 Am făcut greseala sa conduc sub influența alcoolului, mi-am recunoscut fapta și mi-a ieșit 2.10 respectiv 2.05 in sânge. Menționez faptul ca sunt ... (vezi toată discuția)
Conducere sub influenta bauturilor alcoolice floppy5_87 floppy5_87 un sfat ce as putea sa mai rezolv : am condus baut la volan si mi s-a depistat ca aveam 0.77 in aeru expirat ... am fost condus la spital unde mi s-au recoltat ... (vezi toată discuția)
Dosar penal, permis auto. mariusdinu91 mariusdinu91 Am facut accident rutier in august 2013, mi-a pus etilotestul si mi-a iesit 0,79, mi-a facut dosar penal, primul avocat mi-a zis ca trebuie sa astept si ... (vezi toată discuția)