avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 885 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... carnet de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

carnet de munca

spuneti-mi unde este legal sa se trimita carnetele de munca ale angajatilor?
firma si-a inchis punctul de lucru la Oradea iar sediul este la Pitesti.
Cel mai recent răspuns: ContSters74221 , utilizator 16:34, 27 Octombrie 2009
Cartile de munca pot fi tinute la sediul firmei sau la ITM-ul unde isi are sediul firma respectiva.
1. Le puteti trimite carnetele de munca titularilor, adresa de domiciliu din CIM.
Le puneti la posta cu valoare declarata, pentru a nu se pierde.
2. Vorbiti si cu cei de la ITM Arges, poate au o posibilitate de a le trimite ei la ITM Bihor, dar nu prea cred asa ceva.
costi_smkr a scris:

spuneti-mi unde este legal sa se trimita carnetele de munca ale angajatilor?
firma si-a inchis punctul de lucru la Oradea iar sediul este la Pitesti.

Cel mai bine este sa le depuneti la ITM-ul in a carui raza teritoriala isi are sediul angajatorul.
Exista posibilitatea sa le trimiteti si prin pe adresa fostilor salariati.
va multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Carte de munca mari1711 mari1711 buna ziua! am lucrat la o firma 2 ani ,iar in data de 02.10.2009 am primit preaviz de concediere toti angajatii pentru ca firma cu sediul in Pitesti ,a inchis ... (vezi toată discuția)
Sesizare itm ContSters74221 ContSters74221 buna ziua! doresc sa aduc la cunostiinta dumneavoastra modul de rezolvare a sesizarii mele de catre itm bihor si totodata sa intreb ce pot face in acest ... (vezi toată discuția)
Probleme eliberare carte de munca otonel otonel Am o problema cu cartea de munca de natura birocratica de m-am saturat cat am sunat la ei si am facut si un drum degeaba. Eu am locuit in Oradea pana m-am ... (vezi toată discuția)