avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1050 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Extindere casa
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Extindere casa

Cu respect doresc sa stiu ce acte imi trebuie pnt extindere dar inainte de toate casa este mostenire prin decesul tatalui meu si nu am decat 25 mpatrati dar nu avem decat succesiunea la casa nimik altceva si doresc s mai fac doua camere deasupra credeti ca ma poate ajuta cineva
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Depuneti actele cu cerere la primarie pentru eliberare certificat de urbanism si autorizatie de extindere si veti primi o lista cu actele necesare in completare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune cu probleme ella62 ella62 In urma decesului tatalui meu a fost facuta dezbaterea succesiunii de catre mama , pentru casa si pamant , acum a decedat si mama si am deschis procedura ... (vezi toată discuția)
Cum obtin autorizatie de constructie pentru modificarile deja facute unei case? georgemarcu69 georgemarcu69 Istoric: In 2007 am cumparat casa in care locuiesc. In titlul de proprietate si cadastru figura cu o camera si bucatarie, dar ea avea trei camere, hol, ... (vezi toată discuția)
Succesiune pentru o hartie?! cocorul alb cocorul alb Eu am un teren mostenit de la bunica materna pe care am si titlu de proprietate pe numele meu. Pe acest teren a existat o constructie fara autorizatie pe ... (vezi toată discuția)