avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1052 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Protectia datelor personale...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Protectia datelor personale...

Daca societatea X incheie un contract de prestari servicii cu alta societate y, prin care societatea y trebuie sa calculeze salariile angajatiilor soc x, sa depuna lunar declaratiile fiscale, etc insa pt acest lucru este necesar ca societatea x sa transmita societatii y date cu caracter personal al salariatiilor, ce obligatii trebuiesc indeplinite (daca e cazul) din partea soc x pentru a respecta prevederile legii 677/2001-protectia persoanelor privind trabsferul de date personale.??
Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: madalyna , utilizator 14:55, 9 Martie 2006
In contractul incheiat cu societatea Y trebuie inserata o clauza de confidentialitate precum si o clauza care sa contina sanctiunile pentru nerespectarea clauzei de confidentialitate (eventual se va prevede expres si ca societatea Y va suporta toate consecintele ce decurg din folosirea neautorizata a datelor personale ale angajatilor soc. X).
Bineinteles ca mai sunt si alte metode de asigurare in aceasta privinta insa eu ti-am dat doar o idee.
Merci.Clauza de confidentitate exista precum si sanctiuni in caz de incalcarea a acesteia.Intrebarea era,daca trebuiesc anuntati si luata aprobare de la salariati pt ca o alta firma sa le prelucreze datele.
Merci oricum.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incalcarea clausei de confidentialitate clls clls Se poate stipula in cim ca incalcarea clauzei de confidentialitate din partea angajatului sa atraga desfacerea imediata a contractului de munca ? Este legala o ... (vezi toată discuția)
Act aditional - fidelitate, confidentialitate si neconcurenta margot_mlm margot_mlm Buna ziua, Va copiez mai jos o parte dintr-un act aditional pe care va trebui sa il semneze tot personalul unei companii in care lucrez si eu, mie mi se ... (vezi toată discuția)
Schimbare nume societate si cim / documente personal incheiate apetra apetra ce se intampla cu contractele de munca deja incheiate in cazul schimbarii numelui societatii si formei juridice? Si toate documentele, deciziile legate de ... (vezi toată discuția)