avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 393 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Vreau sa deschid un depozit de combustibil solid
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Vreau sa deschid un depozit de combustibil solid

Vreau sa deschid un depozit de combustibil solid ( lemne,carbuni,peleti,brichete, etc..) si vreau sa stiu ce ar fii cel mai potrivit sa aleg: I.I,S.R.L, etc. si cum trebuie sa procedez pentru a vinde in rate ?
Ultima modificare: Vineri, 6 Aprilie 2018
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: jac88 , utilizator 13:57, 9 Octombrie 2018
SRL cu asociat unic e cam cel mai avantajos in prezent, avand in vedere taxele si impozitele aferente fiecarei forme de intreprindere.
Dar care este procedura pentru vanzarea in rate ?

Hex_Sigma a scris:

SRL cu asociat unic e cam cel mai avantajos in prezent, avand in vedere taxele si impozitele aferente fiecarei forme de intreprindere.

Buna ziua,
Si pe mine ma intereseaza subiectul, in mod special, ce autorizatii trebuiesc emise pentru astfel de activitate?multumesc
Legat de intrebarea dumeavoastra, cred ca cel mai bine este un SRL, stiu ca pfa deschid cei ce au o aumita specialitate intr-un domeniu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vreau sa deschid un atelier pt. confectionarea jucariilor din lemn Madalina Lupu Madalina Lupu Vreau sa deschid un atelier pt. confectionarea jucariilor din lemn. Ce recomandati: pfa sau soc. com. ? Mentionez ca nu vorbim de o activitate de foarte mare ... (vezi toată discuția)
O solutie contabila va rog! fany22 fany22 Buna, Vreau sa-mi infiintez un s.r.l. sau o intreprindere individuala....astfel incat sa pot avea un serviciu (si eventual loc de munca si pt. altii) + ... (vezi toată discuția)
Depozit de lemne. pfa sau srl nineladrian nineladrian buna ziua. dupa cum titlul spune vreau sa incep comercializarea lemnului de foc, pe scurt aducerea lui acasa de anumite firme ,iar eu la randul meu sa-l vand. ... (vezi toată discuția)