avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 728 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Blocare card in ATM
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Blocare card in ATM

Buna ziua, in urma cu o zi, am solicitat telefonic unei banci din Romania, inlocuirea unui card de debit pe care l-am pierdut. Desi i-am spus operatorului ca eu doresc inlocuirea cardului "VISA" care corespundea contului in lei, operatorul mi-a blocat cardul "Mastercard" care corespunde contului in euro. Urmarea a fost ca atunci cand am mers la un bancomat si am incercat sa scot o suma de bani, cardul meu a fost "inghitit" de ATM. Aceasta situatie mi-a cauzat un prejudiciu, deoarece fiind inainte de Paste, eu sunt in situatia in care nu ma pot folosi de banii pe care ii am. Pe cale de consecinta, doresc sa actionez in judecata banca care a facut aceasta greseala, iar intrebarea mea este, daca dupa parerea dvs. cazul este unul cu sanse de reusita.

Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Liliana Gradinaru , Avocat 10:02, 7 Aprilie 2018
Nu ati reusit sa aveti acces la bani in niciun fel? Cat este prejudiciul, cum v-ati descurcat si cat e paguba dv.?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Refuz la plata brd marghi marghi Este posibil ca un refuz la plata catre BRD,sa dureze 120 de zile?Am card de salariu la BRD,dar am vrut sa scot de la Raiffeisen si nu mi s-a eliberat suma ... (vezi toată discuția)
Bună ziua , dețin un card visa euro făcut în spania , afandu-mă ... Emi Carmen Emi Carmen Bună ziua , dețin un card visa euro făcut în Spania , afandu-mă în România am folosit un ATM al băncii transilvania pentru a retrage o sumă de bani , ... (vezi toată discuția)
Problema la retragerea de numerar din bancomat ibmoldovan ibmoldovan Buna ziua. In anul 2012, luna Martie am dorit sa retrag de pe cardul personal suma de 3500 lei. Din nefericire, banca care mi-a emis cardul nu mai exista in ... (vezi toată discuția)