avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 811 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... PFA si SRL in concediu pre si postnatal platit
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

PFA si SRL in concediu pre si postnatal platit

Va rog sa ma ajutati cu 2 raspunsuri: Daca sunt in concediu pre si postnatal platit de catre angajator, am voie sa facturez in aceasta perioada pe PFA?
Cand intru in concediu crestere copil si primesc indemnizatia de la stat, am voie sa facturez pe un SRL unde sunt unic asociat?
Ultima modificare: Sâmbătă, 7 Aprilie 2018
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Crestere copil evelina_lav25 evelina_lav25 Buna ziua.Pe 12 iunie trebuie sa intru in crestere copil..pana la aceea data sunt in postnatal(126 zile) si am o nelamurire.Eu am un srl si sunt unic asociat ... (vezi toată discuția)
Problema intrare in concediu de ingrijire a copilului nr. 2 pepe5 pepe5 Buna seara! Sper ca ma adresez unde trebuie. Imi cer scuze daca am nimerit gresit! Am urmatoarea problema: sunt in concediu de crestere a primului copil ... (vezi toată discuția)
Cum se acorda concediul postnatal si cel pt crestere copil? Inaela Inaela Sunt insarcinata in 29 de saptamani, am o sarcina gemelara. Pana acum am beneficiat de 72 zile CM. Peste 2 sapt urmeaza sa intru in prenatal. As vrea sa stiu ... (vezi toată discuția)