avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 957 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Parcare de resedinta
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Parcare de resedinta

Mașina o voi avea în 4 luni, se poate depune cerere de parcare reședința, chiar daca momentan nu am mașina? In sectorul 2 cât durează aprobarea unui loc de parcare?
Cel mai recent răspuns: Ravendark , utilizator 12:08, 8 Aprilie 2018
Atat timp cat nu detineti document care sa va ateste calitatea de proprietar auto,nu intruniti conditiile sa puteti depune solicitare pentru alocare loc parcare auto
Mulțumesc mult

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Atribuire loc parcare pentru alta adresa decat cea din ci (proprietar) eve25 eve25 Buna ziua, Am depus o cerere pe site-ul primariei de sector pentru atribuirea unui loc de parcare (momentan este nealocat). Am actul de proprietate al ... (vezi toată discuția)
Loc de parcare in bucuresti si resedinta in alta localitate adelina_c adelina_c Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu o solutie pentru urmatoarea speta: Anul trecut am achizitionat un apartament in Bucuresti, sector 3 insa nu am schimbat ... (vezi toată discuția)
Parcare apartament icxtream icxtream Buna ziua, Recent am achizitionat un apartament, unde fostul proprietar avea si loc de parcare,care este platit pana la sfarsitul anului. Eu nu sunt posesor ... (vezi toată discuția)