avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 988 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Obligat sa scriu demisia
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Obligat sa scriu demisia

Dupa 15 ani de munca in aceladi loc,am avut ghinionul sa fiu condamnat la 3 ani cu suspendare.
Am fost obligat de catre angajator sa imi dau demisia,Am scriso in urma presiunilor.
Intrebarea mea rste daca se mai poate ceva?
Nu sunt de acord cu aceasta demisie fortata.

editat ; numar telefon de contact
Ultima modificare: Duminică, 8 Aprilie 2018
Cornel Vasile, Consilier juridic
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:34, 8 Aprilie 2018
Puteti actiona in instanta, daca angajatorul v-a obligat sa va dati demisia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Demisie fortata geodej geodej Buna, am lucrat intr-o firma cu mare renume , si reprezentantul de la resurse umane ma fortat sa-mi scriu demisia fara sa imi asculte problemele cu toate ca nu ... (vezi toată discuția)
Concedieri - demisie si salariu compensatoriu? ContSters139791 ContSters139791 Buna seara am o speta : - fac parte dintre cei restructurari dintr-o companie, sa va explic cum a decurs totul, am fost chemati, si ni s-a spus ca nu mai ... (vezi toată discuția)
Angajatorul imi cere demisia nataliaz nataliaz Buna ziua, sunt agnajata unei companii de aprox 3 ani. La inceputul lunii ianuarie 2014 am aflat ca sunt insarcinata. Am anuntat conducerea firmei si am ... (vezi toată discuția)