avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 663 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Este posibil să se acorde împrumut financiar doar pe ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Este posibil să se acorde împrumut financiar doar pe bază de declarație pe proprie răspundere privind salariul? Mi s-a făcut pe Facebook o propunere de împrumut cu această minimă condiție

O anumita Doamna de pe facebook a venit cu o propunere de imprumut financiar pina aci nimic deosebit atita doar ca nu mia cerut nici un act doveditor cum ar fi fluturasul de salariu eu muncesc in Slovacia !
Ultima modificare: Luni, 9 Aprilie 2018
Manuela Rășină, administrator
Ca fuge sau merge incet cu banii egal ideea e ca nu i mai vad ,nu creditul promis cei 210 eurotaxa de prelucrare a dosarului ,mersi de raspuns !
3 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
Pare a fi o noua metoda de teapa. Multumim ca ne-ati avertizat !
3 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
Metoda nu este noua. Dateaza de cel putin 2-3 ani. Sunt multe "firme" fantoma: AMS Finanz, Paris Finanz, etc. La un moment dat AMS Finanz de exemplu avea sediul social la adresa unde locuiesc eu.
Nu am averizat !am pus o intrebare !
Asta nu e firma privata are antetul Republicii Franceze Ministerul Justitiei si Drepturilor Omului

Alte discuții în legătură

Intenționez să iau un credit. este normal să mi se ceară să plătesc cheltuieli de dosar înainte de a-l primi? Haake Haake Este normal , în urma unui împrumut credit , să trebuiască să plătesc cheltuielile de dosar înainte de a primi creditul ? Mulțumesc . (vezi toată discuția)
Împrumuturi online din afara țării, pentru acordarea cărora se cere o sumă de bani reprezentând analiza dosarului. ce mă sfătuiți să fac? C.Gheorghita C.Gheorghita Buna seara, in urma solicitarii unui imprumut online, am primit un contract in care pe langa conditiile de creditare cerute, pentru a m-i se vira bani in cont ... (vezi toată discuția)
Rambursare fonduri de finantare externa Sinualexandra Sinualexandra In conditiile in care Romania semneaza un acord de finantare cu o Organizatie Financiara Internationala,care este modalitatea prin care aceasta organizatie se ... (vezi toată discuția)