Mentionez ca fiica mea are 19 ani impliniti, locuieste in Spania cu mama ei, dar eu nu am mai vazut-o de la virsta de 10 ani, de cind este plecata, simplu motiv este ca daca vreau sa o vad sa vin in Spania. Ma intreb ce rost mai are sa platesc stiind ca in Romania se plateste pina la 26 ani, eu nu stiu ce fel de studii face sau daca face, de stat sau particulare, daca eu nici macar nu am voie sa imi petrec vacantele cu ea. Multumesc anticipat.
Daca fiica dvs inca frecventeaza cursurile unei scoli de stat sau private si nu obtine venituri, atunci puteti fi obligat la plata unei pensii de intretinere. Importanta este si hotararea prin care s-a stabilit obligatia dvs. In situatia in care nu mai platiti, fiica este cea care ar putea sa promoveze o actiune - doar daca face dovada continuarii studiilor si nu obtine venituri.
Pensia alimentara dupa 18 ani
buna ziua,sotul meu are o fica dintr-o casatorie anterioara care a implinit 18 ani in 20 martie 2011,as dorii sa-mi spuneti in ce conditii este obligat in ... (vezi toată discuția)