PROBLEMA MEA ESTE URMATOAREA AM AVUT UN ADMINISTRATOR CARE A MURIT SI A LASAT ASOCIATIA CU DATORII LA FURNIZORUL DE CALDURA CEVA DE GENUL UN MILIARD DE LEI VECHI DIN CARE 750 000 000 SINT INAINTE DE 2007,ADMINISTRATORUL VECHI CARE A MURIT A FOST ACTIONAT IN INSTANTA PE CALE CIVILA PENTRU SOMATIE DE PLATA DE CATRE RADET .INSTANTA A DAT SOLUTIE NEGATIVA DE RESPINGERE CARE ESTE IREVOCABILA.MENTIONEZ CA DATORIILE SINT DIN PERIOADA DE DINAINTE DE 2007.ASI VREA SA STIU SI EU DACA ACESTE DATORII SINT CISTIGATE IN INSTANTA DE ASOCIATIE.ELE SINT INCA TRECUTE IN DEBITUL PE CARE IL INREGISTREAZA ASOCIATIA FATA DE RADET VA MULTUMESC
Care furnizor e atat de indolent si prost ca sa-si lase beneficiarii neatentionati sau sa nu le opreasca furnizarea serviciilor?
:innocent::offtopic:
Pe mine ma sidereaza cand vad scris negru pe alb ca o asociatie are datorii de sute de milioane si chiar miliard de lei vechi la un furnizor, fara sa i se fi oprit furnizarea serviciului respectiv.
elga50 asemenea "giganti" ca RADET asta si vor ,sa se faca cat mai multe datorii,care cu termenele adica dodanzile se ridica la sumele de mai sus, ce nu inteleg nici eu este cum de nimeni din acel bloc nu sa sesizat,pacat ,vor avea multi de suferit atat timp cat nu se implica
Nici RADET-ul, nici alta companie mare nu merge pe principiul camataresc...."lasa-l sa se-ndatoreze ca imi creste suma", asta si pentru ca nu din asta traiesc ei. Dar e normal ca daca nu ai platit la timp, conform legii, sa platesti niste penalizari. Dovada ca nici nu se omoara sa-ti incaseze penalizarile, pe care nu le penalizeaza, poti sa le tii in debit la ei cu anii. Pe ei ii intereseaza valoarea facturilor s-o achiti.
Companiile mari au nevoie de lichiditati, in primul rand, ca sa-si achizitioneze materia prima. Ele nu s-au infiintat sa faca bani din penalizari, ci ca sa produca ceva.
Pe de alta parte RADET, dupa trecerea celor 30 zile de gratie, intr-o saptamana te someaza si in doua isi trimite oamenii in teren pentru blindarea conductelor.
D-asta ma si mir ca au asemenea datorii.
...................
Nu stiu cum procedeaza APANOVA, ca nu am avut de-a face cu ei nici macar cu somatia de plata, dar presupun ca nici ei nu te lasa prea mult timp.
..................
Fostul DISTRIGAZ e cel mai rau, iti trimite o scrisoare de avertizare de cum ai trecut in luna urmatoare si daca nu te conformezi, la fel, isi trimit oamenii si ti-au inchis robinetul, fara discutii.
RADET-ul face reesalonari daca iti dai interesul, dar daca nu te incadrezi in planul de reesalonare ti se intampla ce am spus...vin "baietii" cu clestele si aparatul de sudura si ti-a blindat teava.