avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1093 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... contract de munca
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

contract de munca

Contractul individual de muncă poate fi încheiat pentru o durată determinată numai în următoarele cazuri:
Va rog, colega mea este in concediu ccc( pana in luna februarie 2019), conducerea a scos postul la concurs pe perioada determinata al colegei mele;
- ce fac daca colega mea din CCC vine mai devreme din concediu(peste 6 luni), cum fac cu persoana angajata pe perioada. determinata?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:58, 9 Aprilie 2018
In cazul in care contractul individual de munca pe durata determinata este incheiat pentru a inlocui un salariat al carui contract individual de munca este suspendat, durata contractului va expira la momentul incetarii motivelor ce au determinat suspendarea contractului individual de munca al salariatului titular. (art. 84 alin.2 C.mun.)

Prin urmare, raportul de munca va înceta la revenirea titularii din CCC.
Ultima modificare: Luni, 9 Aprilie 2018
Cornel Vasile, Consilier juridic
-indiferent cand revine titularul din CCC (3 luni, 6 luni etc.)
Indiferent.... Codul Muncii prevede clar ca : durata contractului va expira la momentul incetarii motivelor ce au determinat suspendarea contractului individual de munca al salariatului titular.
Ultima modificare: Luni, 9 Aprilie 2018
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de munca pe durata nedeterminata in locul unei colege in concediu de maternitate care se intoarce mai devreme roselini roselini Buna ziua, M-am angajat acum in an pe o pozitie in locul unei angajate care a intrat in concediu de maternitate. La angajare am discutat despre acest aspect ... (vezi toată discuția)
Incetare cim Nadia Anemona Nadia Anemona Buna ziua! Va rog frumos sa-mi oferiti un raspuns pentru urmatoarea speta: sunt profesor suplinitor calificat, angajat pe perioada determinata, in locul unei ... (vezi toată discuția)
Revenirea din concediu de cresterea copilului. am urmatoarea ... Lauraalbert Lauraalbert Revenirea din concediu de cresterea copilului. Am urmatoarea problema. Pe postul unde am lucrat inainte sa nasc a fost angajata o pers cu perioada determinata ... (vezi toată discuția)