Contractul individual de muncă poate fi încheiat pentru o durată determinată numai în următoarele cazuri:
Va rog, colega mea este in concediu ccc( pana in luna februarie 2019), conducerea a scos postul la concurs pe perioada determinata al colegei mele;
- ce fac daca colega mea din CCC vine mai devreme din concediu(peste 6 luni), cum fac cu persoana angajata pe perioada. determinata?
Multumesc.
In cazul in care contractul individual de munca pe durata determinata este incheiat pentru a inlocui un salariat al carui contract individual de munca este suspendat, durata contractului va expira la momentul incetarii motivelor ce au determinat suspendarea contractului individual de munca al salariatului titular. (art. 84 alin.2 C.mun.)
Prin urmare, raportul de munca va înceta la revenirea titularii din CCC.
Indiferent.... Codul Muncii prevede clar ca : durata contractului va expira la momentul incetarii motivelor ce au determinat suspendarea contractului individual de munca al salariatului titular.
Incetare cim
Nadia Anemona
Buna ziua! Va rog frumos sa-mi oferiti un raspuns pentru urmatoarea speta: sunt profesor suplinitor calificat, angajat pe perioada determinata, in locul unei ... (vezi toată discuția)