avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 694 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Școala Națională de Grefieri
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Școala Națională de Grefieri

Dacă am Facultatea de Drept și Administrației Publică specializare Administrație publică pot să mă înscriu la Școala Națională de Grefieri?
Cel mai recent răspuns: Company Advising , utilizator 08:41, 10 Aprilie 2018
Sigur ca puteti. Din cate stiu exista si niste facilitati pentru cei care au experienta in domeniul juridic. Interesati-va exact de conditii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inscriere sng - conditii de studii maryafota maryafota As vrea sa stiu daca pot sa ma inscris la Scoala Nationala de Grefieri, in conditiile in care eu am facut Facultatea de Drept dar am terminat pe specializarea ... (vezi toată discuția)
Admitere scoala de grefieri 2009 carisia carisia Buna ziua! Ma numesc Petre Simona, am 25 de ani si am terminat in 2006 Facultatea de Stiinte Juridice, specializarea Administratie Publica. As dori sa stiu ... (vezi toată discuția)
Absolvent administratie publica - posturi posibile in domeniul privat Ionut B Ionut B Va rog sa ma ajutati intr-o mica problema: Am un angajat, proaspat absolvent al Fac. de Stiinte Administrative, specializ. Administratie publica, si as dori ... (vezi toată discuția)