avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1089 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Proces verbal
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Proces verbal

In urma unui control de la politie compartimentul sisteme de securitate private s-a intocmit cu proces verbal. In urma acestui proces verbal am primit 2 masuri cu un termen. Intrebarea mea este: legal trebuie sa ma prezint la sectia de politie ca sa dovedesc ca s-au luat acele masuri sau vor reveni la punctul de lucru pentru a verifica daca masurile impuse s-au luat?
Ultima modificare: Marți, 10 Aprilie 2018
MirelaPav, utilizator
Cel mai recent răspuns: MirelaPav , utilizator 11:49, 10 Aprilie 2018
Depinde de natura si obiectul masurilor impuse...
Mai exact masurile sunt: ca societatea aflata sub contract sa consemneze in registrul de service reviziile tehnice periodice si sa se refaca analiza de risc la securitatea fizica.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot modifica analiza de risc dupa un control ? MihaiPopescu94 MihaiPopescu94 Buna ziua, Sunt evaluator de risc la securitatea fizica si am o problema cu un client. Am facut analiza respectivului acum 1 an si i-am impus cateva masuri ... (vezi toată discuția)
Centrala termica de imobil neverificata dboariu dboariu In imobilul in care locuiesc exista 2 apartamente care au centrale proprii, iar restul sunt deservite de o centrala termica veche, care este o adevarata bomba. ... (vezi toată discuția)
Controale itm luminita-terezia luminita-terezia am avut in urma cu aproximativ 1-1 1/2 luni control de la itm, protectia muncii. S-a intocmit proces verbal de control, s-a consemnat in registrul unic ... (vezi toată discuția)